ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΑ ΔΙΡΦΥΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΛΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία Ταλιατέλλα Δίρφυς 400γρ

100γρ φρέσκα baby Πλευρώτους ολόκληρα

3-4 φρέσκα κίτρινα Πλευρώτους

8 φρέσκιες Λεντινούλες μέτριου μεγέθους

1 μελιτζάνα κομμένη σε στικ

1 κολοκύθι κομμένη σε στικ

1 καρότο κομμένη σε στικ

Μισό κρεμμύδι ξερό

1 σκελίδα σκόρδο

Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις Ταλιατέλλες  σε  αλατισμένο νερό 3 λεπτά.

Σουρώνουμε και κρατάμε 250ml νερό. 

Κόβουμε τα λαχανικά μας σε μπαστουνάκια.

Σε ένα τηγάνι με 4 κ.σ. ελαιόλαδο σοτάρουμε όλα τα λαχανικά για 4 λεπτά.

Αδειάζουμε το νερό στο τηγάνι μας, προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό

μέχρι να απορροφήσουν όλο το νερό.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με τριμμένο τυρί.