ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

 

1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι 25cm απλώστε 15g (ή 3 κ.σ.) ελαιόλαδο

και ζεστάνετε σε δυνατή φωτιά. Αδειάστε όλα τα μανιτάρια και σοτάρετε

για 8 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς, αφήνοντας κενά μεταξύ των

μανιταριών και χωρίς να τα αφήνετε να κολλάνε μεταξύ τους.

 

 

2. Διαλύστε το περιεχόμενο του φακέλου σε 32g (3κ.σ.) νερό

και περιχύστε τα μανιτάρια μόλις έχουν ροδίσει.

 

 

3. Ανακατέψτε τα άλλη μία φορά, σοτάρετε για 1 λεπτό

και ο γύρος σας είναι έτοιμος.

 

 

O Aλέξανδρος Παπανδρέου σας προτείνει

μια δροσιστική σως γιαουρτιoύ αντί για τζατζίκι!

ΥΛΙΚΑ:

200g γιαούρτι,

3 κ.σ. ελαιόλαδο,

1 κ.γ. χυμό λεμόνι,

1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο,

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά.

VEGAN ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Αντικαταστήστε το γιαούρτι με κρέμα αβοκάντο

(χτυπήστε στο μούλτι 2 αβοκάντο και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά).