ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ
1. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι (προτείνεται 25εκ.) και απλώνουμε
3 κ. σούπας (15γρ.) ελαιόλαδο. Σοτάρουμε όλα τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά
για 8 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
2.Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου σε 3 κ. σούπας
(33γρ.) νερό. Όταν τα μανιτάρια έχουν ροδίσει, σβήνουμε τη φωτιά
και τα περιχύνουμε με το υγρό καρύκευμα.
3. Ανακατεύουμε τα μανιτάρια στο ζεστό τηγάνι 2-3
φορές μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ
ΥΛΙΚΑ:
200g γιαούρτι,
3 κ.σ. ελαιόλαδο,
1 κ.γ. χυμό λεμόνι,
1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο,
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά.
VEGAN ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Αντικαταστήστε το γιαούρτι με κρέμα αβοκάντο
(χτυπήστε στο μούλτι 2 αβοκάντο και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά).