ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

 

1. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι (προτείνεται 25εκ.) και απλώνουμε

3 κ. σούπας (15γρ.) ελαιόλαδο. Σοτάρουμε όλα τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά

για 8 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.

 

 

2.Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου σε 3 κ. σούπας

(33γρ.) νερό. Όταν τα μανιτάρια έχουν ροδίσει, σβήνουμε τη φωτιά

και τα περιχύνουμε με το υγρό καρύκευμα.

 

 

3. Ανακατεύουμε τα μανιτάρια στο ζεστό τηγάνι 2-3

φορές μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά.

 

 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ

ΥΛΙΚΑ:

200g γιαούρτι,

3 κ.σ. ελαιόλαδο,

1 κ.γ. χυμό λεμόνι,

1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο,

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά.

VEGAN ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Αντικαταστήστε το γιαούρτι με κρέμα αβοκάντο

(χτυπήστε στο μούλτι 2 αβοκάντο και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά).