Έχοντας γνώση του πόσο σημαντική τροφή είναι τα μανιτάρια Πλευρώτους για την διατροφή μας,

πιστεύουμε ότι επάξια μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας και σε όλες τις συνταγές γκριλ.

Από το 2007 όπου τα ευμεγέθη και σαρκώδη Πλευρώτους με την ονομασία «Φιλέτα» καθιερώθηκαν στους καταλόγους των εστιατορίων, μέχρι τον Μάρτη

του 2018 όπου το «Μανιταροσουβλάκι» μας έκανε την είσοδό του στην αγορά, τα φρέσκα Πλευρώτους αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι

της ψησταριάς μας ή του γκριλ μας.  

Δικαιωματικά λοιπόν, ήρθε η στιγμή του Μανιταρόγυρου!

Από τον Μάρτιο του 2019 που ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε το προϊόν, αγαπήθηκε από όλους όσους είχαν την ευκαιρία

να το γνωρίσουν στις μανιταρογιορτές μας και στις γευσιγνωσίες μας. Πάνω από 4500 μερίδες και πάνω από 1000 κιλά μανιτάρια χρειάστηκαν για να φτάσουμε στο μοναδικό αυτό αποτέλεσμα.

  

Ένας άρτιος συνδυασμός μπαχαρικών του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου σε συνδυασμό με τεμαχισμένα ολόφρεσκα Πλευρώτους έρχεται να μας προσφέρει

μοναδική γεύση,  πλούσια σε πρωτεΐνες, χαμηλά λιπαρά και λίγες θερμίδες.

Από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στα ράφια του ΑΒ.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις (μαθήματα μαγειρικής, BBQ πάρτι και πολλά δώρα).    

Εκτός από τα ράφια του ΑΒ

Θα το βρείτε

 https://www.facebook.com/manitariongeuseis/

θα το γευτείτε

 https://www.facebook.com/veganbeatgr/

 https://www.facebook.com/thymarirestaurantpatra/