ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΜΑΝΙΤΑΡΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ

Μερίδες:  4
Υλικά: 1 Συσκευασία κριθαρότο Νο.18
             6-8 Γαρίδες μεγάλες ή 10 μικρές
             8 Τοματίνια
             2 μεγάλα κρεμμύδια
             Ελαιόλαδο  ή
             Λάδι μαύρης τρούφας Δίρφυς
            Λευκό κρασί
            Αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τις γαρίδες σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με λίγο κρεμμύδι και ελαιόλαδο. Σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρέστε τις γαρίδες και αδειάστε  το περιεχόμενο του φάκελου (κριθαρότο Νο 18) στο  τηγάνι.
Σοτάρετε για 4 λεπτά με το υπάρχον  λάδι ,  και σβήνετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Προσθέτετε 2 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό, λίγο αλάτι και τις γαρίδες και συνεχίζεται να βράζετε για 3-4 λεπτά. Ρίξτε αλλά 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, ανακατεύετε και το αφήνετε να απορροφήσει τα υγρά του.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
EXECUTIVE CHEF