TIPS ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
3 κρεμμύδια – 1 φινόκιο – Μαϊντανός
Κόβετε σε λεπτές φέτες ή σε ροδέλες το κρεμμύδι και το φινόκιο και τα ανακατεύετε.
Τα βάζετε για 20 λεπτά σε ένα μπολ με παγωμένο νερό και παγάκια.
Στραγγίζετε καλά και ανακατεύετε με τον μαϊντανό.
Έτσι φεύγει η αψάδα του κρεμμυδιού, γίνεται πιο τραγανό και η γεύση του πιο απαλή.
Το φινόκιο θα του δώσει μια διαφορετική φρουτώδη γεύση.