TIPS ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΣΑΡΚΑ

Η συνταγή δεν ισχύει για τα πλευρώτους, κοράλι και γενικά μανιτάρια που δεν έχουν σάρκα.  

1. Τα μανιτάρια πρέπει να έχουν όλα τα ίδιο πάχος.Πάχος 5-10mm.

2. Στο τηγάνι δεν πρέπει να αλληλοκαλύπτονται. Πρέπει να έχει το ένα απόσταση από το άλλο.

3. Σοτάρετε σε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά ή σε βούτυρο σε χαμηλή φωτιά

4. Σοτάρετε από την μία πλευρά μέχρι να ροδίσουν και μετά γυρίζετε και την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει.

5. Στο τέλος ρίχνετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.