TIPS ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΡΟΥΦΑΣ
4 μεγάλα-κομμένα σε λεπτές φέτες κρεμμύδια
4 μεγάλα-κομμένα σε λεπτές φέτες κρεμμύδια
3 κ.σ ελαιόλαδο 3 κ.σ βούτυρο λευκής τρούφας ΔΙΡΦΥΣ
3 κουταλιές κρέμα μελιού με τρούφα ΔΙΡΦΥΣ
1 κ.γ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα κομμένα κρεμμύδια. Σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντάς τα τακτικά μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν διάφανα. Περίπου για 10 λεπτά.Δυναμώνετε τη φωτιά από μέτρια σε δυνατή. Προσθέτετε το βούτυρο και το αλάτι. Συνεχίζετε το καραμέλωμα ανακατεύοντας τακτικά, για 8 λεπτά επιπλέον, μέχρι να πάρουν τα κρεμμύδια ένα σκούρο χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια πασπαλίζετε με την ζάχαρη και απλώνετε την κρέμα μελιού ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 3 λεπτά.