ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΑ ΤΡΟΥΦΑΣ ΜΕ ΤΥΡΙ & ΠΙΠΕΡΙΑ ALA CACIO E PEPE
Βράζουμε τις Ταλιατέλλες σε αλατισμένο νερό 3 λεπτά.
Ζεσταίνουμε ένα μεσαίο τηγάνι και προσθέτουμε χοντροαλεσμένο μίγμα πιπεριών (μαύρο, ροζ και πράσινο) με 3κ.σ. ελαιόλαδο.
Σε μέτρια φωτιά αφήνουμε το πιπέρι να ζεσταθεί και να βγάλει τα αρώματα του για 1’ λεπτό.
Προσθέτουμε 1 φλ. νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι με το πιπέρι.
Αφήνουμε να πάρει βράση.
Πιάνουμε τα ζυμαρικά με τσιμπίδα τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το νερό, το πιπέρι και 4-5 φέτες μαύρης τρούφας.
Κάνουμε κυκλικές κινήσεις στο κέντρο του τηγανιού και αφήνουμε τα ζυμαρικά να βράσουν και να αποβάλουν το άμυλο τους για 1 λεπτό.
Τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τριμμένη γραβιέρα τρούφας και λίγο ακόμη φρεσκοτριμμένο πιπέρι.