ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΑ ΔΙΡΦΥΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΛΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ
ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία Ταλιατέλλα Δίρφυς 400γρ
100γρ φρέσκα baby Πλευρώτους ολόκληρα
8 φρέσκιες Λεντινούλες μέτριου μεγέθους
1 μελιτζάνα κομμένη σε στικ
1 κολοκύθι κομμένη σε στικ
1 καρότο κομμένη σε στικ
Μισό κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις Ταλιατέλλες σε αλατισμένο νερό 3 λεπτά.
Σουρώνουμε και κρατάμε 250ml νερό.
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε μπαστουνάκια.
Σε ένα τηγάνι με 4 κ.σ. ελαιόλαδο σοτάρουμε όλα τα λαχανικά για 4 λεπτά.
Αδειάζουμε το νερό στο τηγάνι μας, προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό
μέχρι να απορροφήσουν όλο το νερό.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με τριμμένο τυρί.