ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΛΕΝΤΙΝΟΥΛΑ ΤΕΜΠΟΥΡΑ

ΥΛΙΚΑ

500g φρέσκια Λεντινούλα κομμένη σε φέτες πάχους 1εκ.
150g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150g κορν φλαουρ (ή ρυζάλευρο)
½ κ.σ. αλάτι
300ml Παγωμένο νερό (κατά προτίμηση ανθρακούχο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύετε ελαφριά με ένα σύρμα το αλεύρι, το κόρν φλάουρ, και το αλάτι.
Προσθέτετε στο μείγμα το ανθρακούχο νερό (παγωμένο) ανακατεύοντας με το σύρμα όσο πιο απαλά μπορείτε, όχι πολύ έντονα.
Τηγανίζετε σε ηλιέλαιο σε δυνατή φωτιά.