ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ VEGAN
ΥΛΙΚΑ
1 σφηνάκι κονιάκ
1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη για να είναι η συνταγή VEGAN
1 συσκευασία βελουτέ κολοκυθόσουπα (2x20g) 40g
Λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
450ml νερό
Λίγο αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι σοτάρετε τα μανιτάρια στο φρέσκο βούτυρο για 6 λεπτά.
Σβήστε με το κονιάκ, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και κρατήστε 2-3 μανιτάρια στην άκρη για γαρνιτούρα.
Αδειάστε το νερό και τα 2 σακουλάκια της κολοκυθόσουπας και βράστε για
3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Σερβίρετε γαρνίροντας με τα σοταρισμένα μανιτάρια, το σχοινόπρασο και λίγο μαύρο πιπέρι.